Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Depressief.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Depressief.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Johan

Geschreven op: Donderdag 7 November 2019 om 23:28
Ongepast of beledigend?

Ik zie dat er nog steeds nog geen chat in gang is gezet. Terwijl hier wel behoefte aan is. Als je hier behoefte aan hebt dan mag men een reactie onder dit bericht plaatsen.

Met vriendelijke groet, Johan. 

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: Mary op Maandag 11 November 2019 om 12:17 Ongepaste reactie?

ik vind het allemaal zo moeilijk zo heb ik weer voor heel even een beter gevoel om daarna totaal terug tevallen in down zijn en nergens zin in te hebben. ik doe de dingen die ik moet doen maar valt me zwaar en soms vlieg ik er zo door heen en is alles klaar. ik snap me zelf niet hoe zit dit wat heb ik? Maar het gevoel van overleven dat zijn vaak de meeste dagen


Geschreven door: Johan op Maandag 11 November 2019 om 22:26 Ongepaste reactie?

Hallo Mary wat je schrijft is voor mij heel herkenbaar. Heb dit zelf ook wel regelmatig meegemaakt en ervaar dit soms nog wel eens.

Groetjes van Johan.


Geschreven door: Mary op Dinsdag 12 November 2019 om 00:04 Ongepaste reactie?

Johan dankjewel voor je reactie. Is dit dan een depressie ? En wat doe jij er aan als je je zo voelt? Groetjes Mary


Geschreven door: Johan op Dinsdag 12 November 2019 om 16:52 Ongepaste reactie?

Graag gedaan Mary en op je vraag of dit een depressie is weet ik niet maar het lijkt er wel op en dit kan je als je zelf ook dit vermoeden hebt het beste met je huisarts bespreken. En als ik mij zo voel dan ga ik meestal afleiding zoeken maar dit doe ik niet altijd want als ik een lange werkdag achter de rug heb dan blijf ik Ďs avonds meestal thuis. Ik hoop Mary dat je wat aan mijn schrijven hebt en mocht je nog vragen hebben dan hoor ik het graag van jou.

Groetjes van Johan.


Geschreven door: Mary op Dinsdag 12 November 2019 om 19:08 Ongepaste reactie?

Hai Johan, ik ben je heel erg dankbaar voor je reactie ,ik heb er heel veel aan.En ik vind het echt zo lief dat je gelijk antwoord geeft.Dat geeft me heel veel steun . Morgen zal ik een afspraak met de huisarts maken. Als ik me rot voel dan kan ik helemaal niets meer op brengen en dat vind ik best wel eng. Het is dan echt overleven.Ik zou zo graag willen genieten maar dat lukt niet. groetjes Mary


Geschreven door: Johan op Dinsdag 12 November 2019 om 22:52 Ongepaste reactie?

Hallo Mary. Ik vind het fijn om te lezen wat je mij schrijft dat je er iets aan hebt en jij ook bedankt voor de mooie woorden die je over mij schrijft. Ik snap heel goed Mary dat je nu nergens van kunt genieten. Ook dat is heel herkenbaar. Dit heeft even tijd nodig maar het genieten komt wel terug als de tijd daar rijp voor is. En met de steun van iedereen om jou heen moet dat zeker goed komen. En mocht je nog iets willen weten of iets willen vragen dan hoor ik het graag van jou. Sterkte morgen Mary.

Groetjes van Johan.


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)

Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Depressief.nl toe aan je favorieten! Favorieten

(advertenties)