Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Depressief.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Depressief.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Lola

Geschreven op: Dinsdag 5 November 2019 om 22:51
Ongepast of beledigend?

Hoi..

Ik ben lola 31 jaar oud. Sinds 3 jaar depressief. Het ene moment gaat het goed met mij en het andere momemt kan ik niet meer. Moe van mezelf, mijn gedachte en alle mensen die mij weer raar aankijken als ik benoem dat ik het niet meer zie zitten en dat ik mij depri voel.
Ik zet mijn masker weer op en ga verder. Vroeger was ik daar zo goed in... nu bredk ik steeds vaker. Hulpverlening die je zien als een nummertje en het dossier sluiten om weer verder te gaan!. Dit maakt mij zo boos en verdrietig.... mijn gedachte nemen steeds de overhand... wat moet ik?..... 

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: Ray op Dinsdag 5 November 2019 om 23:37 Ongepaste reactie?

Hoi lola

Ik ben ray en sinds 2 jaar depressief.
Dat is gekomen na mijn scheiding.
Ook ik vecht iedere dag om mijn hoofd boven water te houden.
Mensen willen niks meer met je te maken hebben en lopen met een grote boog om je heen alsof je een enge ziekte hebt.
Iedere dag een masker dragen en doorgaan en je eigen anders voordoen dan hoe je je werkelijk voelt.
Want mensen snappen het toch niet.
Wil jij hierover praten dan kan je mij een mailtje sturen naar; tazmania75@kpnmail.nl

Groetjes, ray


Geschreven door: Johan op Donderdag 7 November 2019 om 23:42 Ongepaste reactie?

Hoi Lola

Wat ik lees is heel herkenbaar want ben na mijn scheiding alle vrienden verloren op ťťn stel na. Ben zelf ook bekend met depressiviteit en ben hiervoor ook weleens opgenomen geweest. Mensen om ons heen horen liever positieve verhalen dan verhalen van personen als jij en ik. Kijk zelf maar of je wat aan mijn schrijven hebt.

Groetjes van Johan.


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)

Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Depressief.nl toe aan je favorieten! Favorieten

(advertenties)