Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Depressief.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Depressief.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Anoniem

Geschreven op: Zondag 6 Oktober 2019 om 20:13
Ongepast of beledigend?

Hallo, ik ben nu 17 jaar en zit al ongeveer 2 a 3 jaar met depressieve gedachtes, soms echt hele slechte gedachtes.
Op dit moment zie ik het niet meer als depressieve gedachtes, maar gewoon als aparte gedachtes die ik heb.
Heeft iemand anders dit ook?

Psycholoog vond ik niet zo fijn, ook al leek het wel te helpen. Misschien is er iemand die met me wil praten, zo ja dan hoor ik dat graag.
 

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: Johan op Maandag 7 Oktober 2019 om 22:28 Ongepaste reactie?

Hoi ik herken dit wel dat je het zo noemt. Heb dit zelf ook weleens gehad. Lijkt mij wel vervelend. Weet zelf wat depressief zijn is. En als je wilt praten ben ik bereid om naar jou te luisteren.

Groetjes van Johan.


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)

Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Depressief.nl toe aan je favorieten! Favorieten

(advertenties)