Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Depressief.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Depressief.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Sander

Geschreven op: Vrijdag 4 Oktober 2019 om 20:05
Ongepast of beledigend?


Hey,

Ik ben een single man van 38 en kamp al lang met depressies.
De laatste jaren gaat het steeds beter en sta ik steeds meer in het leven.
Toch blijft het een gevecht en voel je je, soms te midden van anderen eenzaam. Voor mensen om je heen die het niet hebben meegemaakt, is het niet te begrijpen.
Het lijkt mij fijn om hier iemand te vinden die wel weet hoe het is om depressief te zijn. Mijn email is: zeegroen1@hotmail.com

Groetjes,


 

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: Erwin van der Hoeven op Woensdag 9 Oktober 2019 om 09:48 Ongepaste reactie?

He alles goed? Ik keek toevallog op deze site en zag je berichtje. Ik kamp ook tijden met wisselende depressies. Bij mij komt het voort vanwege het pesten toen ik heel klein was. Bij gaat het ook heel langzaam beter. Misschien kunnen we mekaar helpen hierin want wil zelf ook vooruit.

Groetjes,

Erwin van der Hoeven


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)

Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Depressief.nl toe aan je favorieten! Favorieten

(advertenties)