Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Depressief.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Depressief.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Peter

Geschreven op: Woensdag 11 September 2019 om 17:19
Ongepast of beledigend?

Hallo,
mijn naam is Peter, ben 21 jaar en het loopt al een tijdje niet zo lekker. Vroeger was ik altijd heel sociaal maar dat is door de jaren heen steeds minder geworden.. Tijd dus om daar wat aan te doen!

Als je in contact met mij wil komen laat even je mailadres/insta/nummer of iets achter en dan kan ik contact met je opnemen!

groetjes! 

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: Peter op Woensdag 11 September 2019 om 17:20 Ongepaste reactie?

ik zou het dus fijn vinden als ik hier wat mensen zou leren kennen haha smiley


Geschreven door: Deetjex op Woensdag 11 September 2019 om 23:05 Ongepaste reactie?

Hey ik zou graag in contact met je komen.
21cs27919@gmail.com


Geschreven door: Daisy op Dinsdag 8 Oktober 2019 om 14:37 Ongepaste reactie?

Hey ik zou het leuk vinden met je te contacten! Ben zelf 22


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)

Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Depressief.nl toe aan je favorieten! Favorieten

(advertenties)