Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Depressief.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Depressief.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Lynn

Geschreven op: Vrijdag 23 Augustus 2019 om 21:35
Ongepast of beledigend?

Hoi mensen die dit lezen,

Mijn naam is Lynn en ben 25 jaar. Ik weet niet zo goed waar ik moet beginnen..
Bijna 10 jaar geleden ben ik een jaar depressief geweest maar ben er bovenop gekomen. Sinds toen ging alles in een stijgende lijn, maar nu zoveel jaar later ervaar ik weer de zelfde problemen en merk ik dat ik depressief ben sinds een paar maanden smiley smiley
Dan gaat het een paar dagen goed en dan gaat het weer slecht. Ik heb het gevoel alsof mijn leven op punt 0 staat op dit moment en de steentjes te zwaar zijn om weer iets op te bouwen.
Soms wilde ik dat er een plek op aarde bestond om even ertussen uit te escapen.. en niet te hoeven dealen met het echte leven. Dat het niet uitmaakt of er even geen geld gemaakt word, dat je vaste lasten niet doorlopen, dat je even vrij kan leven zonder zorgen op je te dragen... Geen angst, geen levensdruk op je... geen problemen..
Ik weet dit keer ook niet wat ik ermee aan moet want ik heb niet het gevoel dat er een iemand is in mijn omgeving waar ik mij echt zo kwetsbaar voor wil opstellen met deze gevoelens en die er 100% oprecht voor me daar wilt zijn. Terwijl ik wel genoeg vrienden heb.. Maar iedereen is al druk genoeg met zijn leven en ik wil niet iemand met mijn problemen opzadelen.
Maak jij ook een moeilijke tijd door en wil je je verhaal kwijt? Mail mij dan gerust.. Maakt niet uit waarover het gaat..
Het lijkt mij heel fijn om met iemand te kunnen praten die hetzelfde meemaakt.. Mijn email is: lynnss1311@gmail.com

 

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: Peter op Woensdag 11 September 2019 om 17:27 Ongepaste reactie?

Hoi Lyn, hopelijk voel jij je al wat beter nu!

ik heb je een berichtje gestuurd via de email smiley.

groejtes Peter


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)

Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Depressief.nl toe aan je favorieten! Favorieten

(advertenties)