Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Depressief.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Depressief.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Lynn

Geschreven op: Zaterdag 13 Juli 2019 om 23:53
Ongepast of beledigend?

Hallo!

Ik ben een meisje van 13 en heb al ongeveer een halfjaar/jaar depressie, ik zou graag met een lot genoot willen praten doen me begrijpt, ik heb 2 pogingen gedaan.. ik heb mezelf 1x maar gesneden. Heeft iemand tips om me beter te voelen want ik voel me al een paar maanden echt zwaar depressief, ik heb waarschijnlijk depressie gekregen omdat ik word gepest, vroeger ben ik ook gepest, ik ben erg onzeker en krijg bij alles wat ik zeg in het openbaar een vuur rood hoofd ik weet niet wat het is maar miss weet een van jullie het? Hopelijk reageer iemand maar denk het niet want ja wat boei ik nou..&
128532; 

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: Lies op Maandag 15 Juli 2019 om 06:14 Ongepaste reactie?

Hoi, praat aub met je ouders hierover, en als je je schaamt voor je ouders praat dan op school met een docent hierover of vraag om een maatschappelijk werkster.


Geschreven door: Johan op Donderdag 18 Juli 2019 om 22:31 Ongepaste reactie?

Hoi Lynn ik hoop dat je wat aan de tip hebt die ik jou heb gegeven.

Groetjes van Johan.


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)

Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Depressief.nl toe aan je favorieten! Favorieten

(advertenties)