Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Depressief.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Depressief.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Fleur

Geschreven op: Zaterdag 13 Juli 2019 om 19:55
Ongepast of beledigend?

Heei allemaal,
Ik ben Fleur ik ben 17 jaar en heb zelf al bijna 3 jaar een depressie.. en heb veel verschillende dingen meegemaakt. Het liefst zou ik hier met iemand over willen praten maar ik weet niet zo goed met wie aangezien veel mensen mij niet begrijpen. Hierdoor voel ik me ook best vaak alleen. Eigenlijk zoek ik gewoon vriendschappen en iemand waar ik hiermee over kan praten.. ook zou ik graag zelf voor anderen een luisterend oor willen zijn en elkaar steunen.

Liefs,

Fleur. 

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: Lynn op Zaterdag 13 Juli 2019 om 23:58 Ongepaste reactie?

Hey fleur!

Ik snap goed wat je mee maakt, dat je je alleen voelt en ik zou jou ook heel graag willen steunen aangezien we het allebei volgesmij heel erg moeilijk hebben,ik ben wel 13 ik weet niet of dat een groot probleem is? Als je me wilt bereiken kan je iets naar mn Instagram acc sturen, mn acc heet @story.of.my.mind_ hopelijk hoor ik iets van je&
128420;


Geschreven door: Johan op Donderdag 18 Juli 2019 om 22:29 Ongepaste reactie?

Hallo Fleur. Ik las jouw verhaal en voel mij soms ook alleen en heb zelf ook wel de behoefte om hier met iemand over te praten maar wil ook wel een luisterend oor voor jou zijn als je wilt.

Groetjes van Johan.


Geschreven door: Daisy op Vrijdag 19 Juli 2019 om 00:35 Ongepaste reactie?

hey ik ben 21 jaar en voel me ook vaak alleen. als je contact met me wil kan je me mailen op 21cs27919@gmail.com


Geschreven door: Fleur op Vrijdag 19 Juli 2019 om 09:03 Ongepaste reactie?

Hoi Johan, zou ik misschien je mail mogen of iets? Zodat we dan kunnen praten of op een andere manier mag ook.


Geschreven door: Johan op Zondag 21 Juli 2019 om 23:22 Ongepaste reactie?

Hallo Fleur dat mag zeker. Mijn e-mail is: kraan1966@hotmail.nl
Kon niet eerder reageren want ik was het weekend weg.

Groetjes van Johan.


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)

Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Depressief.nl toe aan je favorieten! Favorieten

(advertenties)