Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Depressief.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Depressief.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Joshua

Geschreven op: Zondag 7 Juli 2019 om 22:51
Ongepast of beledigend?

Hoi, ik ben Joshua. 27 jaar en ik heb last van een depressie en sociale angst en autisme. Ik zoek vriendschappen die hetzelfde doormaken (1 van de dingen of allemaal, geeft niet). Ik wil graag een luisterend oor bieden en elkaar steunen en me minder alleen voelen met deze depressie.

Je mag me altijd een mail sturen als je wilt. jozuabloem@gmail.com

Liefs,

Josh
 

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: Fleur op Zaterdag 13 Juli 2019 om 11:19 Ongepaste reactie?

Hey joshua,
Ik zelf Ben 17 en heb helaas ook last van een depressie en sociale angst (en nog wel meer..) ik zelf ben ook op zoek naar vriendschappen, en ja als jij ooit een luisterend oor wil mag je me ook altijd een berichtje sturen of iets!

Groetjes fleur...


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)

Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Depressief.nl toe aan je favorieten! Favorieten

(advertenties)