Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Depressief.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Depressief.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Jesmin

Geschreven op: Vrijdag 24 Mei 2019 om 10:12
Ongepast of beledigend?

Lieve lotgenootjes
Ik ben een vrouw van 40 jaar en kom uit Heemskerk.
Ik vecht al jaren tegen mijn depressie. Heb ook heel veel angst klachten. Ik kom hier maar niet uit,voel me verloren,ongelukkig en eenzaam en vaak heel angstig. Heb al verschillende AD''s geprobeerd;lexapro,sertraline,venlafaxine,duloxetine,moclobemide,imipramine en nog een paar maar het helpt niet en te veel bijwerkingen. Ik zou het fijn vinden als ik een paar vriendinnen zou hebben waar ik mee kan praten en bakkie mee kan doen. Zijn er mensen in mijn omgeving die ook vriendinnen zoekt? 

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: J op Woensdag 26 Juni 2019 om 19:31 Ongepaste reactie?

Hoi Jesmin,woon helaas niet in Heemskerk maar in Nijmegen. Herken dezelfde klachten. Wens je veel kracht toe en hoop dat je straks iemand hebt om mee te praten. Groetjes,


Geschreven door: Me op Dinsdag 15 Oktober 2019 om 20:52 Ongepaste reactie?

Hi Jesmin,

Ik woon zelf niet echt in de buurt, maar lijkt me leuk om in contact te komen en wellicht te meeten.
Wat je doormaakt is overigens heel herkenbaar.
Zie mailadres indien er interesse is tot contact
Didi20081@live.nlReageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)

Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Depressief.nl toe aan je favorieten! Favorieten

(advertenties)