Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Depressief.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Depressief.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Yana

Geschreven op: Dinsdag 14 Mei 2019 om 13:30
Ongepast of beledigend?

Ik kan Mn bed niet uitkomen smorgens. Zodra ik wakker word zijn er alleen maar negatieve gevoelens, afleiding helpt niet. Het gaat gewoon langs me heen.ik heb een goed leven maar t lukt me niet om vrolijk te zijn. Ik huil werkelijk om alles. Heb veel mee gemaakt, misschien te veel om te dragen.Ik probeer elke dag iets op te zoeken wat fijn is maar t lijkt of ik niets meer kan bedenken. Durf niet meer naar buiten waardoor ik nog meer schuld gevoelens krijg jegens de enkele vrienden die ik nog heb maar vooral voor mijn trouwe honden maatje. Wie heeft er tips voor mij? 

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: Jonah op Donderdag 23 Mei 2019 om 20:23 Ongepaste reactie?

Hey Yana, Naar dat je je zo voelt. Ik ben momenteel zelf in een depressie en voel me ook rot. Misschien helpt het als we onderling erover praten en ik snap zeker je gevoelens.
Je kunt me een DM sturen op mijn instagram: noah_lion_eagle smiley


Geschreven door: Yana voor jonah op Vrijdag 14 Juni 2019 om 00:16 Ongepaste reactie?

Jonah, ik heb geen instagram en ik kan ook niet appen, heb alleen een iPad met messinger.


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)

Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Depressief.nl toe aan je favorieten! Favorieten

(advertenties)