Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Depressief.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Depressief.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Suzanne

Geschreven op: Vrijdag 10 Mei 2019 om 17:29
Ongepast of beledigend?

Hallo,
Wie heeft daar ook last van. Ik ben depressief, heb een burn out.
Ik woon alleen. Ik voel me erg eenzaam, weet me geen raad wat er mee te doen. Ik wil contact zoeken met andere mensen, maar ik durf niet. Ik ben erg verlegen. En ik weet dan ook niet waar ik over kan praten. Ik heb wel hobbies, maar kan op het moment weinig ergens van genieten. Ik heb af en toe iemand nodig waar ik aan kan vertellen hoe rot ik me voel, en dat die iemand me weer op kan vrolijken.  

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: Maurice op Vrijdag 10 Mei 2019 om 23:08 Ongepaste reactie?

Vervelend voor je & hopelijk zie je het leven gauw weer positief in! Ik heb zelf al ruim 20 jaar ervaring met psychische ongemakken waaronder een depressie. Laat de verlegenheid niet overwinnen en praat met je naasten als dat mogelijk is? Wil je liever contact met een neutraler iemand dan mag je mij altijd benaderen op maurice.tick.bre@gmail.com als dat je oplucht?

Veel sterkte gewenst.

Maurice


Geschreven door: Johan. op Maandag 13 Mei 2019 om 23:28 Ongepaste reactie?

Hoi Suzanne. Ik leef erg met jou mee want ik ben ook gevoelig voor depressiviteit en ben ook weleens een langere periode overspannen geweest. Voel je vrij om te reageren op mijn schrijven. Wens jou in ieder geval veel moed en liefde toe om dit te doorstaan.

Groetjes van Johan.


Geschreven door: Suzanne op Dinsdag 14 Mei 2019 om 16:33 Ongepaste reactie?

Bedankt voor de reacties Maurice en Johan.
Het is fijn als mensen meeleven.
Het blijft een gevecht elke keer om uit die negatieve gedachten te komen....


Geschreven door: Maurice op Woensdag 15 Mei 2019 om 20:20 Ongepaste reactie?

Makkelijk gezegd maar.....is er iets wat je afleiding geeft op de momenten dat je in een negatieve stemming bent? Helpt het om erover te praten met naasten of het op te schrijven?

Je komt er weer bovenop en hou ons gerust op de hoogte. Ik hoop dat je weer een positieve spirit krijgt.

Maurice


Geschreven door: Jonah op Donderdag 23 Mei 2019 om 20:21 Ongepaste reactie?

Hey Suzanne, ik zit zelf momenteel in een dipje. Ik zou graag met je willen praten als je daar behoefte aan hebt. Ik begrijp dat je het gevoel hebt dat mensen je niet snappen en niet begrijpen wat je bedoeld. Dit is bij mij niet het geval Ik ben zelf erg depressief geweest, nu wat minder, maar ik snap zeker je gevoelens. Als je behoefte hebt om met me te praten, snappen enz laat het me weten smiley
Mijn Instagram is: Noah_lion_eagle smiley


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)

Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Depressief.nl toe aan je favorieten! Favorieten

(advertenties)