Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Depressief.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Depressief.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Pandabeer

Geschreven op: Dinsdag 8 Januari 2019 om 21:07
Ongepast of beledigend?

Goedenavond,

Ik heb een vriend met een psychose en depressie die nu al 3 maanden in een kliniek is opgenomen. Hij kan niet op sociaal media en er mag alleen familie langskomen. Ik mis hem momenteel heel erg. Ik vroeg me af of er mensen dit herkennen en hoe jullie hier dan mee zijn omgegaan? Of eventueel mensen die zelf opgenomen zijn geweest en hoe jullie er mee zijn omgegaan dat vrienden geen of nauwelijks contact konden hebben.  

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: Mia berns op Dinsdag 8 Januari 2019 om 22:49 Ongepaste reactie?

Hallo ,
Ja ik ben bekent met depressie en psychose .
Ik ken mensen die dat hebben en ook zijn opgenomen .
Het is idd zo dat alleen familie mag komen ,maar toen het met die dame goed ging mocht haar vriend later wel even komen ,maar niet bij elke instelling .
Ik heb een pastorale cursses gedaan en ik geef jou het advies ,ik weet niet of jij ook een depressie hebt ,maar ook al hou je veel van je vriend ,weet wel dat het misschien niet meer over gaat dus ook al zie je hem niet geef het wel de tijd om hier goed over na te denken hoe nu verder oke ,het gaat ook om jou leven .Maar als jij op hem wil wachten en je houd echt van hem ,als hij eruit komt prijs hem dat hij het heeft gedaan en heeft volgehouden oke .


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)

Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Depressief.nl toe aan je favorieten! Favorieten

(advertenties)