Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Depressief.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Depressief.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Maaike

Geschreven op: Zondag 16 December 2018 om 22:48
Ongepast of beledigend?

Hoi,

Ik kamp al lang met depressie en angsten.
Als ik terugkijk dan denk ik dat ik altijd wel in min of meerdere mate depressief ben geweest, maar zo erg als het afgelopen jaar (minstens) is het niet eerder geweest. Nu kan ik niet meer werken en een enigszins normaal leven leiden. Ik ben 37.

Heel graag zou ik in contact komen met iemand die dit herkent maar er wel uit is gekomen.

Groeten,
Maaike

 

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: Wilfred op Maandag 17 December 2018 om 01:04 Ongepaste reactie?

Hoi Maaike,Ik herken je verhaal. Ook ik kamp al heel lang met depressies en angsten....een hel! Ik heb een erg geÔsoleerd leven daardoor, ben erg eenzaam. Maar goed, ik hoop voor je dat je er uit weet te komen of er enigszins mee weet om te gaan. Het beste, hou je taai. Groetjes en sterkte, Wilfred.


Geschreven door: Maaike op Maandag 17 December 2018 om 19:17 Ongepaste reactie?

Beste Wilfred,
Dankjewel. Ik hoop voor jou ook dat je eruit komt.

Zelf probeer ik wel hulp te vragen van familie en vrienden, maar desondanks voel ik me ook vaak eenzaam. Dat zal er denk ik ook bij horen.

Groet, Maaike


Geschreven door: Wilfred op Vrijdag 21 December 2018 om 10:32 Ongepaste reactie?

Beste Maaike,
Dank je wel voor je lieve woorden. Ja, depressies/angsten en eenzaamheid gaan vaak hand in hand. Als je behoefte hebt om je verhaal bij iemand kwijt te kunnen, dan mag je mij gerust e-mailen (wilfredgrisel@hotmail.com). Soms is het fijner/makkelijker om je verhaal kwijt te kunnen bij een vreemde dan een bekende. Ik wil wel een luisterend oor voor je zijn. Laat het mij maar weten.

Groeten, Wilfred


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)

Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Depressief.nl toe aan je favorieten! Favorieten

(advertenties)