Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Depressief.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Depressief.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Marjo

Geschreven op: Vrijdag 14 December 2018 om 05:35
Ongepast of beledigend?

Dit is mijn verhaal. Ik ben al behoorlijk lang op zoek naar vrienden maar ik merk dat ik geen mensen vind waarbij ik me goed voel. Ik ben hier al 3 jaar mee bezig maar het lukt gewoon niet. Hierdoor ben ik in een diepe depressie gevallen omdat ik gewoonweg geen vrienden heb.

Ik heb geen makkelijke jeugd gehad en veel liefdeloosheid gekend. En als ik dat nu opmerk in mensen dan stoot dit mij heel erg af en ik heb ervaren dat liefde niet in overvloed is. Ook wanneer je jezelf liefhebt. Ik zoek geen pefectie maar ik zoek mensen met ook een stukje oprechte interesse in mij en iemand die me helemaal accepteert zoals ik ben.

Ik heb erg weinig motivatie voor het leven en leef geisoleerd. Niet omdat ik dat wil maar omdat ik me nergens thuis en happy heb gevoeld. Ik ben een emotionele gever. Maar er komt bij mij gewoon te weinig binnen van andere mensen om in contact te blijven. Het doet gewoon pijn om bij mensen te zijn ondanks ik een mensenmens ben en van mensen hou. Wie herkent dit?  

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: Johan op Vrijdag 14 December 2018 om 12:16 Ongepaste reactie?

Hallo Marjo. Ik heb jouw verhaal gelezen en ik herken hier heel veel in. Heb ook geen makkelijke jeugd gehad en ben na mijn scheiding in 2011 al mijn vrienden kwijtgeraakt. Heb nog wel mijn moeder waar ok naartoe ga. Zij woont nu in een verpleeghuis na een herseninfarct. Hier ga ik iedere week naartoe. Heb verder nog 1 broer en 2 zussen maar daar heb ik niet zoveel contact mee. Ik ben verder heel sociaal en goed voor anderen. Soms te goed. En ik ben zeer zeker een emotioneel ingesteld mens want als iets mij raakt dan kan het mij soms heel diep raken Marjo.

Groetjes van Johan.


Geschreven door: Marjo op Vrijdag 14 December 2018 om 20:57 Ongepaste reactie?

Hi johan, dankje voor je lieve bericht. Fijn dat iemand dit herkent. Het laat me minder alleen voelen. Ik wens je hele lieve mensen toe in je leven die jou zullen waarderen als mens en mooie eigenschappen. Op een dag zul je elkaars pad kruisen. Alvast een fijne kerst gewenst.
Marjolein smiley


Geschreven door: Anonymous op Vrijdag 14 December 2018 om 23:12 Ongepaste reactie?

Hoi Marjolein. Dank je voor je complimenten. En ik hoop ook dat vele lieve en waardevolle mensen jouw pad mogen kruisen. Verder wens ik jou eveneens fijne feestdagen toe en vind het fijn om te horen dat je je hierdoor minder alleen voelt.

Groetjes van Johan.


Geschreven door: Wilfred op Vrijdag 21 December 2018 om 10:49 Ongepaste reactie?

Beste Marjo,

Ik herken me wel enigszins in je verhaal, ook ik leef geÔsoleerd en heb weinig sociale contacten. Ik voel mij vaak erg eenzaam daardoor. Ook ben ik erg depressief en kamp ik met angsten.Ik heb ook geen makkelijke/fijne jeugd gehad. Als je wilt kunnen we misschien af en toe met mekaar mailen (wilfredgrisel@hotmail.com). Misschien helpt het enigszins tegen de eenzaamheid en kunnen we steun vinden in mekaar.Laat het mij maar weten!

Groeten, Wilfred


Geschreven door: Noor op Vrijdag 4 Januari 2019 om 05:25 Ongepaste reactie?

Marjo, Ik las je bericht en herken er wat dingen in. Ik heb sinds ik met pensioen ben geen vriendinnen want daar was nooit tijd voor. Want in de tijd toen ik nog werkte leefde mijn vriend nog en we waren altijd samen maar kort na mijn pensioen overleed hij en viel ik in een enorm gat. Mijn vriend en ik waren bijna 35 jaar samen en nu leef ik behoorlijk eenzaam en kreeg last van angsten en depressies. Zelfs ging ik amper de deur uit terwijl ik voorheen alles deed. Ik lees nu dat velen dat gevoel kennen van eenzaamheid en depressie en wie weet kan ik helpen want gedeelde smart is halve smart. groeten Noor


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)

Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Depressief.nl toe aan je favorieten! Favorieten

(advertenties)