Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Depressief.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Depressief.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

100

Geschreven op: Donderdag 13 December 2018 om 10:12
Ongepast of beledigend?

Ik doe alles verkeerd. Voel me vaak down. Bijna elke dag spookt de gedachte dat ik beter dood kan zijn. Ik kan mijn verhaal niet kwijt wat ik echt voel want daar komen problemen van. Ik ben gezond en voel me ondankbaar dat ik zo ben. Ben wel tevreden maar voel me down en misschien depri. Mensen denken dat ik hun gebruik maar dat is niet zo. Ik leef alleen voor mijn kind. De rest boeit mij niet zo.  

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: Anonymous op Vrijdag 14 December 2018 om 01:09 Ongepaste reactie?

Hoi ik heb je verhaal gelezen en vind het moedig van je om hier een bericht te schrijven. Wat belangrijk is om te weten is dat er mss wel iemand is die naar je verhaal wilt luisteren. Dat kan ik zijn maar ook een ander. En wat nog belangrijker is dat je dit bij iemand doet waar jij je goed bij voelt. Ik hoop dat er gauw iemand op je pad mag komen met wie jij je verhaal kunt delen. Wens je veel sterkte en kracht toe.

Groetjes van anonymous


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)

Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Depressief.nl toe aan je favorieten! Favorieten

(advertenties)