Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Depressief.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Depressief.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Wilfred

Geschreven op: Woensdag 12 December 2018 om 02:14
Ongepast of beledigend?

Hoi,

Ik ben een man van 39 jaar, en ben al véle jaren zwaar depressief en eenzaam.Ik heb geen baan/vriendin/kinderen of sociale contacten. Ik zou graag in contact willen komen met vrouwelijke lotgenoten die ook erg depressief en eenzaam zijn. Misschien kunnen we steun vinden in mekaar, en helpt het enigszins tegen de eenzaamheid. 

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: Uniekje op Vrijdag 14 December 2018 om 00:47 Ongepaste reactie?

Heyy herken je verhaal en dacht stuur f berichtje


Geschreven door: Wilfred op Maandag 17 December 2018 om 00:54 Ongepaste reactie?

Hoi Uniekje, bedankt voor je reactie. Altijd fijn om te weten dat je niet alleen staat. Zou je het fijn vinden om af en toe met mij te mailen? Misschien kunnen we wat steun vinden in mekaar. Ik ben een makkelijk iemand en neem mensen zoals ze zijn, ik ben al tevreden met af en toe een berichtje.Ik wil best een luisterend oor voor je zijn. Laat aub iets van je horen.


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geïndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiënt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)

Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Depressief.nl toe aan je favorieten! Favorieten

(advertenties)