Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Depressief.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Depressief.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

mariska

Geschreven op: Dinsdag 11 December 2018 om 00:51
Ongepast of beledigend?

ik ben zwaar depressief wil er niet meer zijn
mijn moeder heeft waarschijnlijk alzheimer
voel mij alleen geen hulp
hulpverlening helpt niet voel mij radeloos
 

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: Wilfred op Woensdag 12 December 2018 om 02:26 Ongepaste reactie?

Hoi Mariska,
Ik voel met je mee. Ik weet hoe het is om zwaar depressief te zijn en je eenzaam te voelen. Ik wens je het beste toe en veel sterkte, en hoop voor je dat je uiteindelijk toch de hulp krijgt die je nodig hebt. Je mag mij ook e-mailen als je je verhaal kwijt wilt...ik wil wel een luisterend oor voor je zijn.

Veel sterkte in ieder geval.
Groetjes, Wilfred


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)

Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Depressief.nl toe aan je favorieten! Favorieten

(advertenties)