Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Depressief.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Depressief.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Anoniem

Geschreven op: Woensdag 21 November 2018 om 17:46
Ongepast of beledigend?

Hallo lotgenoten.

Het gaat op dit moment erg slecht, ik heb mezelf net gesneden en ik wil er een eind aan maken. Mijn ouders vinden dat ik me enorm aanstel en hulp krijg ik ook niet meer. Ik zie geen andere mogelijkeheid meer, ik heb van alles geprobeerd maar dat maakt alles alleen maar erger. Ik hoor niet in deze wereld. Ik wil de mensen om mij heen geen pijn doen, maar ik heb zoveel pijn ik weet zeker dat ik dood wil ik heb niks meer om voor te leven.  

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: Maurice op Donderdag 22 November 2018 om 14:51 Ongepaste reactie?

Je kunt mij mailen als jij je gevoelens kwijt wilt misschien lucht dat op.

Hou hoop op betere tijden!

maurice.tick.bre@gmail.com


Geschreven door: Dp op Zondag 23 December 2018 om 20:15 Ongepaste reactie?

Hoe gaat het nu met je?


Geschreven door: Vlinder1 op Donderdag 3 Januari 2019 om 22:52 Ongepaste reactie?

Hey anoniem,

Je bent niet alleen. Als je wilt praten dan kun je het laten weten. Geloof me, er een eind aanmaken is geen oplossing.

Laat even weten hoe het nu gaat

Groetjes


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)

Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Depressief.nl toe aan je favorieten! Favorieten

(advertenties)