Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Depressief.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Depressief.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Noem mij maar Roos

Geschreven op: Zondag 1 Juli 2018 om 11:48
Ongepast of beledigend?

Hoi lieve mensen,

Ik ben een alleenstaande moeder van 46 jaar. Sinds een tijd zit ik in de ziektewet omdat ik niet goed in mijn vel zit. De ťťn noemt het een burn-out en de ander een depressie. Ik ben nu onder behandeling van een Psychologe die iedere week bij mij thuis kom. In het begin vond ik dit best wennen maar nu merk ik toch dat het fijn is om met iemand te praten. Voordat ik last kreeg van deze depressieve klachten had ik genoeg vriendinnen. Helaas zijn die stuk voor stuk weggevallen omdat ze het allemaal wel lang vinden duren. Plat gezegd ze hebben geen zin in dat ''zielige'' gedoe. Ik ben altijd een sterke vrouw geweest en stond voor iedereen klaar. Zo jammer dat ik er zelf nu ''alleen'' voor sta. Dat is best moeilijk. Daarom ben ik op zoek naar mensen die wel begrijpen hoe het is om depressief te zijn. Van nature ben ik juist heel positief ingesteld en in voor een geintje. smiley 

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: Noem mij maar Guus op Zondag 1 Juli 2018 om 15:39 Ongepaste reactie?

Hoi!

Ik weet wel zeker hoe het is om depressief te zijn en daardoor vrienden en vriendinnen te verliezen, helaas. Wat dat betreft ben je zeker niet de enige die dat overkomt.
Blijf dicht bij jezelf en bij wat je voelt en neem jezelf uiterst serieus(ook al doen anderen dat dan misschien niet...)!!

Heel veel sterkte!

Niets is blijvend, dus verlamming tgv depressie ook niet!:-)

Vriendelijke groeten,
Guus


Geschreven door: Noem mij maar Guus op Zondag 1 Juli 2018 om 15:46 Ongepaste reactie?

En als je er op meer persoonlijke wijze iets over wilt schrijven of vragen? hhedo@outlook.com

Grts
Guus


Geschreven door: Henny op Zaterdag 7 Juli 2018 om 18:03 Ongepaste reactie?

Zo herkenbaar wat je schrijft. Ik heb ook een burnout en daardoor vrieninnen verloren. Sta er ook helemaal alleen voor en dat is best zwaar. En wat je zegt, ik stond altijd voor iedereen klaar maar nu ik niet goed in mijn vel zit,zie je ze niet meer omdat het al zo lang duurt en dat doet pijn.
Ik had ook een leuk sociaal leven maar dat is nu helemaal weg. Wi zo graag weer van alles ondernemen maar dat lukt niet.
Dus ik begrijp helemaal hoe je je voelt. Groetjes henny


Geschreven door: Jan op Vrijdag 13 Juli 2018 om 23:19 Ongepaste reactie?

Pijnlijk, mensen die je laten vallen omdat je niet lekker in je vel zit.


Geschreven door: Dennis op Donderdag 19 Juli 2018 om 14:56 Ongepaste reactie?

Hoi Roos,

Ik ben ook 2 keer eerder depressief geweest waarvan de laatste keer ongeveer twee jaar. ...
Gelukkig gaat het weer beter maar ik ben nog vaak onzeker en bang om terug te vallen. ...
Ik weet precies hoe jij je voelt hoor....
Als je met iemand wilt praten. ..
dennis_schaik@hotmail.com

Sterkte en groetjes.


Geschreven door: Marieke op Zondag 29 September 2019 om 23:44 Ongepaste reactie?

Hoi roos, ik ben tevens een alleenstaande moeder. Ik kan al ruim 2 jaar met ernstige depressies. Wat als gevolg daarvan heeft geleid tot een scheiding. Het gaat inmiddels beter met me en dat maakt dat ik nu ook open sta voor lotgenoten. Want de eenzaamheid en onbegrip speelt helaas een grote rol.
Ik kom graag met je in contact want ook de combinatie van depressie en het alleen dragen van de moederschap is niet altijd makkelijk.
Groetjes Marieke


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)

Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Depressief.nl toe aan je favorieten! Favorieten

(advertenties)