Lexapro

U bevindt zich hier: Ľ Escitalopram (Lexapro)

Enquete: gebruikt u Lexapro?

 Ja, ik gebruik Lexapro     Nee, ik gebruik geen Lexapro


Lexapro

Lexapro bevat escitalopram en wordt gebruikt voor de behandeling van (ernstige) neerslachtigheid (depressie) en angststoornissen (zoals paniekstoornis met of zonder pleinvrees, sociale angststoornis, gegeneraliseerde angststoornis (langdurig aanhoudende angst en bezorgdheid) en obsessieve-compulsieve stoornis (dwanggedachten of dwanghandelingen)).

Escitalopram behoort tot een groep geneesmiddelen tegen depressie die selectieve serotonineheropnameremmers (SSRIís) worden genoemd. Deze geneesmiddelen werken op het serotoninesysteem in de hersenen door het verhogen van het serotonine niveau. Verstoringen van het serotoninesysteem worden beschouwd als een belangrijke factor in de ontwikkeling van depressie en daaraan gerelateerde ziektebeelden.

Lexapro is niet voor iedereen geschikt en kan ook bijwerkingen veroorzaken. Raadpleeg daarom altijd de bijsluiter die u bij uw geneesmiddel heeft gekregen.

Bijsluiter Lexapro

Klik hier voor de bijsluiter van Lexapro 5 mg, Lexapro 10 mg, Lexapro 15 mg, Lexapro 20 mg en Lexapro 20 mg/ml (via CBG). -->


(Advertentie)U bevindt zich hier: Ľ Escitalopram (Lexapro)
(advertenties)

Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Depressief.nl toe aan je favorieten! Favorieten

(advertenties)